Știri și evenimente

10-03-2023 | Consultare publică

Dezbatere publică Proiectul de hotărâre privind actualizarea Statu...

In temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pârgărești, reprezentată de PRIMAR, Gheorghiță Marius Gabriel, cu sediul în sat. Pârgărești, str. Mărului, nr. 50, comuna Pârgărești, județul Bacău, anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru Proiectul de hotărâre privind actualizarea Statutului Comunei Pârgărești, județul Bacău.

07-02-2023 | Consultare publică

Dezbatere publica Proiectul de hotărâre privind implementarea instru...

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pargaresti, reprezentata de PRIMAR, Gheorghita Marius Gabriel, cu sediul in sat. Pargaresti, str. Marului, nr. 50, comuna Pargaresti, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru Proiectul de hotărâre privind implementarea instrumentului  economic „PLĂTEŞTE PENTRU CÂT ARUNCI“ bazat  pe modificarea frecvenţei de colectare și stabilirea taxelor de salubrizare TAXĂ  REDUSĂ  STANDARD  şi  TAXĂ   MAJORATĂ  pentru utilizatorii casnici ai serviciului de salubrizare pentru anul 2023. 

07-02-2023 | Consultare publică

Dezbatere publica Proiectul de hotărâre privind implementarea instru...

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pargaresti, reprezentata de PRIMAR, Gheorghita Marius Gabriel, cu sediul in sat. Pargaresti, str. Marului, nr. 50, comuna Pargaresti, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru Proiectul de hotărâre privind implementarea instrumentului  economic „PLĂTEŞTE PENTRU CÂT ARUNCI“ bazat  pe modificarea frecvenţei de colectare și stabilirea taxelor de salubrizare TAXĂ  REDUSĂ  STANDARD  şi  TAXĂ   MAJORATĂ  pentru utilizatorii noncasnici ai serviciului de salubrizare pentru anul 2023. 

07-02-2023 | Consultare publică

Dezbatere publica Proiectul de hotărâre privind indexarea in anul 20...

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pargaresti, reprezentata de PRIMAR, Gheorghita Marius Gabriel, cu sediul in sat. Pargaresti, str. Marului, nr. 50, comuna Pargaresti, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru Proiectul de hotărâre Privind indexarea in anul 2023 a chiriilor si a redeventei la imobilele inchiriate si concesionate

27-01-2022 | Consultare publică

Proiectul de hotarare privind PROIECTUL DE BUGET LOCAL PE ANUL 2022 SI...

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pargaresti, reprezentata de PRIMAR, Gheorghita Marius Gabriel , cu sediul in sat. Pargaresti, str. Marului, nr. 50, com. Pargaresti, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru

 

Proiectul de hotarare privind PROIECTUL DE BUGET LOCAL PE ANUL 2022 SI ESTIMARI PE ANII 2023-2025.

 

Dezbaterea publica va avea loc in data de 28.01. 2022, ora 13:00 in Sala de sedinte a Primariei comunei Pargaresti si este deschisa tuturor cetatenilor interesati de acest subiect.

Persoanele interesate pot consulta personal Proiectul de hotarare la Sediul Primariei comunei Pargaresti.

Cetatenii care doresc sa faca propuneri, sugestii si opinii cu valoare de recomandare privind acest act normativ, o pot face in scris la adresa mai sus mentionata.

03-08-2021 | Consultare publică

Principii si valori europene in spatiul digital...

Pe data de 12 mai 2021, Comisia" Europeană a lansat o consultare publică cu privire la formularea unui set de principii pentru promovarea şi susținerea valorilor UE în spaţiul digital.

03-06-2021 | Consultare publică

Chestionar realizat în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare L...

Strategia de dezvoltare locală își propune identificarea și prioritizarea direcțiilor de dezvoltare la nivelul comunității Comunei Pârgărești, în strânsă legătură cu planurile și strategiile de dezvoltare județene, regionale, naționale și comunitare.
În acest sens vă rugăm să acordați câteva minute completării chestionarului.

Vă mulțumim!

26-05-2021 | Consultare publică

Dezbatere publică privind indexarea impozitelor și taxelor locale p...

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pargaresti, reprezentata de PRIMAR, Gheorghita Marius Gabriel , cu sediul in sat. Pargaresti, str. Marului, nr. 50, com. Pargaresti, judetul Bacau, anunta publicul interesat
asupra organizarii dezbaterii publice pentru Proiectul de hotarare privind indexarea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2022.

14-04-2021 | Consultare publică

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de investiții pent...

UAT Pârgărești a inițiat procedurile legale pentru aprobarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului de investiții pentru anul 2021.

14-04-2021 | Consultare publică

Proiect privind aprobarea închirierii prin încredințare directă a ...

UAT Pârgărești a inițiat procedurile legale pentru aprobarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea închirierii prin încredințare directă a unor trupuri de pășune (pajiști permanente) propietate privată a comunei Pârgărești, jud. Bacău.

14-04-2021 | Consultare publică

Proiectulde hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și che...

UAT Pârgărești a inițiat procedurile legale pentru aprobarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021

10-12-2020 | Consultare publică

Anunț privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 20...

Se aduce la cunostinta publica, in conditiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica locala, republicata, ca urmeaza a se supune dezbaterii autorităților publice deliberative, Proiectul de

hotarare privind aprobarea impozitelor si taxelor locale, precum si a taxelor speciale, pe anul 2021, in baza raportului de specialitate si referatului de aprobare cu documentatia aferenta, proiect care se posteaza pe site-ul oficial al 

Prrmariei comunei Pargaresti la adresa www.comunapargaresti.ro si se afiseaza la sediul Primariei comunei Pargaresti.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 pot fl trimise , in scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la actul normativ prezentat in anexa, pe adresa Primariei comunei Pargaresti, sat Pargaresti, strada Marului, nr.50, judetul Bacau, pe fax 0234/347710, sau prin posta electronica la adresa de e-mail: [email protected], pana la data de 18 decembrie 2020, avand in vedere starea de alerta decretata de Presedintele Romaniei.

06-11-2020 | Consultare publică

În data de 09 noiembrie 2020 , ora 12.00 va avea loc alegera DELEGATU...

Va informăm că la data de 09 noiembrie 2020 , ora 12.00 va avea loc in curtea Gradinitei cu program normal din satul Bahna, adunarea sateasca a locuitorilor, in vederea alegerii din randul acestora a DELEGATULUI SATESC. 

Adunarea a fost convocata prin Dispoziția primarului comunei Pârgărești nr.165 din 5 noiembrie 2020. 

 

26-06-2020 | Consultare publică

Solicitarea avizului de gospodarire a apelor...

Comuna Pârgărești, str. Mărului, nr.50, jud. Bacău, tel./fax:0334426396, care intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Siret Bacău - SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE  APELOR BACĂU aviz de gospodărire a apelor pentru lucrarea „ Construire BBAZIN ETANȘ VIDANJABIL sat Pârgărești, com. Pârgărești, jud. Bacău”,

 

Această investiție este în curs de desfășurare.

Solicitarea este conforma cu Legea Apelor nr. 107 /1996, cu modificarile si cornpletarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz.

Observatiile, sugestiile si recornandarile referitoare la desfasurarea acestei lucrari se pot adresa solicitantului, la adresa: Comuna Pargaresti, str. Marului, nr. 50, judetul Bacau, tel./fax: 0334426396.

 

24-03-2020 | Consultare publică

Dezbatere publică privind indexarea impozitelor și taxelor locale, p...

Se aduce la cunostinta publica, in conditiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica locala, republicata, ca urmeaza a se supune dezbaterii autoritatii publice deliberative, Proiectul de hotarare privind indexarea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale, pe anul 2021, in baza raportului de specialitate și referatului de aprobare cu documentatia aferenta, proiect care se posteaza pe site-ul oficial al Primariei comunei Pargaresti la adresa www.comunapargaresti.ro și se afiseaza la sediul Primariei comunei Pargaresti.

17-03-2020 | Consultare publică

Începând de marti 17 martie si pana la ridicarea starii de urgenta a...

In contextul agravarii situatiei generale referitoare la raspandirea infectarii cu noul Coronavirus, primaria comunei Pargarestl va informeaza ca incepând de marti 17 martie si pana la ridicarea starii de urgenta accesul in institutie este restrictionat. 

Persoanele care vor sa depuna cereri la Registratura vor urma instructiunile dnei. Imbria Alina Iuliana dar pot depune cereri si electronic la adresa de e-mail [email protected] sau prin posta si curierat. 

Va fi permis accesul doar unei persoane in institutie cu obligativitatea pastrarii unei distante de minim doimetri intre persoane. 

Aceeasi regula de pastrare a unei distante intre persoane se aplica si celor care vor astepta afara pana li se va permite accesul. 

De asemenea, persoanele care vin din zone cu risc crescut de imbolnavire cu coronavirus au obligatia de a se autoizola, timp de 14 zile la domiciliu. 

Cetatenii care cunosc persoane ce provin din zone cu risc ridicat de imbolnavire si nu respecta autoizolarea au obligatia sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau 0729300130-DSP BACAU, si sa comunice informatiile detinute catre autoritati. 

Informare corectă a populației privind infecția cu coronavirus COVI...
12-03-2020 | Consultare publică

Informare corectă a populației privind infecția cu coronavirus COVI...

Pentru informarea corectă a populației privind infecția cu coronavirus COVID-19, veți regăsi materialele elaborate de către specialiștii Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) și avizate de către Ministerul Sănătății, materiale care conțin informații și mesaje legate de COVID 19 adresate următoarelor grupuri țintă:

- Persoanelor aflate în carantină

- Persoanelor aflate în autoizolare în carantină

- Populației generale care folosește mijloace de transport în comun

- Părinților și elevilor din unitățile de învățământ

 

22-10-2019 | Consultare publică

Dezbatere publica Proiect de Hotarare privind stabilirea impozitelor s...

In temeiul dispozitiilor art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Unitatea Administrativ Teritoriala a comunei Pargaresti, reprezentata de PRIMAR, lulisca Victoria, cu sediul in sat. Pargaresti, str. Marului, nr. 50, com. Pargaresti, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru Proiectul de hotarare privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2020.

Dezbaterea publica va avea toe in data de 22.11.2019, ora 12:00 in Sala de sedinte a Primariei comunei Pargaresti si este deschisa tuturor cetatenilor interesati de acest subiect.

Persoanele interesate pot consulta personal Proiectul de hotarare la Sediul Primariei comunei Pargaresti, Compartimentul Taxe si lmpozite sau pe site-ul oficial al Primariei www.comunapargaresti.ro.

Cetatenii care doresc sa faca propuneri, sugestii si opinii cu valoare de recomandare privind acest act normativ, o pot face in scris la adresa de e-mail [email protected] sau la sediul Primariei.

Ultima zi de depunere a propunerilor si sugestiilor scrise pentru DEZBATEREA PUBLICA este data de 22.11.2019, ora 10:00. 

19-09-2019 | Consultare publică

Consiliul Județean Bacău anunță publicul interesat asupra organiza...

Consiliul Județean Bacău 

anunță publicul interesat 

asupra organizării 

unei dezbateri publice, 

în conformitate cu prevederile
Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, asupra Regulamentului Serviciului Public de
Salubrizare al Unităților Administrativ Teritoriale din Județul Bacău, membre ADIS.

Documentația referită mai sus poate fi consultată la sediul ADIS Bacău sau pe siteul www.csjbacau.ro [1]  secțiunea „Informații de interes public”, subsecțiunea Proiecte supuse dezbaterii publice.

Observațiile și propunerile persoanelor interesate se primesc, în scris, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00, până la data de 15.10.2019 la Registratura ADIS Bacău  sau prin email la [email protected], persoana desemnată – Carmen Stoican.

Acesta este link-ul pentru consultarea Regulamentului Serviciului Public de Salubrizare :
Dezbatere publica privind Regulamentul Serviciului Public de Salubrizare
al Unităților Administrativ Teritoriale din Județul Bacău, membre ADIS - Consiliul Judetean Bacau [2]

DEZBATERE PUBLICA PRIVIND REGULAMENTUL SERVICIULUI PUBLIC DE
SALUBRIZARE...



Links:
------
[1] http://www.csjbacau.ro/
[2] http://www.csjbacau.ro/p_regsps2019.html

22-03-2019 | Consultare publică

Obiectiv „ÎNFIINȚARE CIMITIR" în satul SATU NOU, comuna Pâ...

Anunt privind consultarea publicului în etapa elaborarii propunerilor preliminare privind Planul Urbanistic Zonal și Regulamentul Local de Urbanism elaborate pentru „ÎNFIINȚARE CIMITIR" in satul SATU NOU, comuna Pârgărești, jud. Bacău.

19-03-2019 | Consultare publică

Anunț dezbatere publică Proiect de hotărâre privind indexarea impo...

UAT Pârgărești anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru Proiectul de hotărâre privind indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020.

Dezbaterea va avea loc în data de 17.04.2019, ora 14:00.

Mai multe informații regăsiți în fișierul atașat.

 

18-03-2019 | Consultare publică

Anunț dezbatere publică Proiect de hotărâre privind stabilirea tax...

UAT Pârgărești anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru Proiectul de hotărâre privind aprobarea taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii non-casnici pentru anul 2019.

Dezbaterea va avea loc în data de 17.04.2019, ora 14:00.

Mai multe informații regăsiți în fișierul atașat.

10-01-2019 | Consultare publică

Anunț Program TEZAUR 2019...

Ministerul Finanțelor Publice aunță lansarea de noi emisiuni de titluri de tsta pentru populație în cadrul Programului Tezaur 2019. Perioada de subscriere este 04-22 februarie 2019. Titlurile de stat pot fi cumpărate de către persoanele fizice rezidente care au împlinit vârsta de 18 ani. 

Mai multe informații regăsiți în fișierul atașat.

17-03-2016 | Consultare publică

Documente informare măsuri de mediu și climă PNDR 2014-2020...

În contextul aprobării cadrului legislativ aplicabil măsurilor de mediu și climă în anul 2016, precum și în urma lansării campaniei de depunere a cererilor unice de plată pentru acest an, este necesară asigurarea informării tuturor utilizatorilor de terenuri agricole situate în zonele eligibile pentru măsurile de mediu și climă ale PNDR cu privire la posibilitatea deschiderii unor angajamente, condițiile de eligibilitate și cerințele specifice aplicabile în cadrul acestor angajamente, standardele aplicabile, dar și la nivelul plăților acordate în cadrul fiecărui tip de angajament.

Cu scopul asigurării tuturor informațiilor necesare pentru deschiderea unor noi angajamente în anul 2016, dar și pentru depunerea cererilor de plată în cadrul angajamentelor încheiate pe parcursul anilor precedenți care se află în derulare în acest an, au fost elaborate următoarele documente (pe care le regăsiți atașate):

Ghidul informativ pentru beneficiarii măsurilor de mediu și climă ale Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020;

Lista zonelor eligibile pentru măsurile de mediu și climă ale PNDR 2014-2020;

Broșura „Specii de plante indicatoare pentru pajiștile cu valoare naturală ridicată”, Broșura ”Specii de plante utilizate ca indicatori de management al pajiștilor”

05-04-2015 | Consultare publică

Anunț-organizare licitație publică cu strigare în vederea închiri...

Comuna Pârgărești anunță organizarea licitației publice cu strigare , în data de 04.05.2015, ora 12:30, în vederea închirierii pajiștilor permanente aflate în domeniul privat al comunei Pârgărești.

Mai multe detalii regăsiți în fișierul atașat.

Înapoi

Chestionare

Considerati oportuna înfiintarea serviciului de plata online a taxelor si impozitelor prin aplicatia ghiseul.ro?

Nu

Da

Votează

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletterul primăriei și veți fi la curent cu ultimele informații.

RecomandăriSIPOCA 35
DE ACORD
Acest website utilizeaza cookie-uri pentru a oferi o mai buna experienta de navigare. Continuând navigarea va declarati de acord cu stocarea de cookie-uri pe computerul dumneavoastra. • Termeni și condiții • Politica cookies • Politica de confidentialitate